Formule 1

Toto Wolff denkt dat de top 3 een top 4 kan worden: "Zij kunnen stunten, zij hebben echt een goede auto"

Uitgegeven door Bart • 29 juni 2020 05:20 • Print artikel

Al jarenlang gaat de strijd om de wereldtitel in de Formule 1 tussen Mercedes, Ferrari en Red Bull. Mercedes heeft de laatste zes jaar gedomineerd, maar de twee andere topteams konden met enige regelmaat races winnen. Volgens Mercedes-teambaas Toto Wolff is er een team uit het middenveld onderweg naar de top: Racing Point!

Toto Wolff


Natuurlijk moet in ogenschouw worden genomen dat Wolff aandelen bezit in Aston Martin, komend jaar de opvolger van Racing Point. "Red Bull, Ferrari en Mercedes zullen dit jaar de topteams blijven, maar wie weet wat Racing Point kan", zegt Wolff in de Duitse versie van Motorsport.com. "Zij hebben echt een hele goede auto en kunnen voor een stunt zorgen. Zaterdag na de kwalificatie zullen we weten hoe de verhoudingen liggen."

Wolff verwacht direct vanaf de start spektakel. "De Formule 1 zorgt altijd voor vuurwerk, ook zonder publiek. Het zal een geweldige show worden en dat compenseert de wat vreemde entourage. We zullen ons aan moeten passen aan de nieuwe situatie. De veiligheid van ons personeel heeft mijn grootste prioriteit. We moeten in onze bubble blijven en dat is best spannend. Daarna komt een goed resultaat in de race."

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS