Formule 1

"Het team is top en Max Verstappen is altijd goed! Ik durf wel te zeggen dat..."

Uitgegeven door Patricia Kloosterman • 27 juni 2020 18:49 • Print artikel

Christian Horner is blij dat er eindelijk weer geracet kan worden. In het programma Formule 1 Café op Ziggo Sport F1 sprak hij met de vaste tafelgasten over de verwachtingen van het team voor het komende F1-seizoen. Mercedes ziet de Red Bull F1-teambaas nog steeds als topfavoriet, maar hij denkt wel dat Red Bull met Max Verstappen er dichtbij zit.

Max Verstappen

“Mercedes is nog steeds topfavoriet en Lewis Hamilton is altijd goed”, laat Horner weten in het programma. “Bij ons is het gevoel goed. We hebben een goede auto, het team is top en Max Verstappen is altijd goed. Hij voelt het gewoon. Ik durf wel te zeggen dat we sinds 2013 niet zo goed voorbereid zijn geweest. Hopelijk kunnen we het gevecht aan met Mercedes. We waren voor de lockdown al bezig met updates en die nemen we ook mee naar Oostenrijk, maar ik denk dat alle teams dat ook wel doen."

"Adrian Newey mocht ook niet echt werken tijdens de lockdown, maar de vrije tijd heeft hem echt goed gedaan. Hij is ontzettend gemotiveerd teruggekomen en dat is een goed teken. Er is echt een kans dit jaar dat we de titel kunnen pakken. We zijn er klaar voor om de strijd aan te gaan. We gaan voor het hoogst haalbare. We willen bij Mercedes komen en het liefste er voorbij. Mercedes verslaan dat is ons doel. Met Honda gaat het goed en we hebben echt het gevoel dat we de wind in de zeilen hebben. We willen Max een competitieve auto geven, zodat hij echt het gevecht aan kan met Lewis. We gaan er in ieder geval alles aan doen om sterk te starten in Oostenrijk.”

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS