Formule 1

Geruchten in Silly season F1: "Sebastian Vettel en Fernando Alonso strijden om F1-stoeltje Aston Martin"

Uitgegeven door Bart • 28 juni 2020 06:28 • Print artikel

Komend jaar gaat het team van Racing Point verder als het fabrieksteam van Aston Martin. Dat brengt hooggespannen verwachtingen met zich mee. Het team zegt zelf vast te houden aan de coureurs Sergio Perez en Lance Stroll, maar La Gazzetta dello Sport meldt dat Sebastian Vettel en Fernando Alonso in de race zijn voor een stoeltje in 2021. "Vettel en Alonso strijden voor een stoeltje bij Racing Point", kopt de Italiaanse sportkrant.

Sebastian Vettel


Bij Racing Point tekende Sergio Perez vorig jaar een vijfjarig contract en hij brengt bovendien 12 miljoen dollar aan sponsorgeld mee. Lance Stroll is de zoon van eigenaar Lawrence Stroll, maar volgens de Italiaanse krant is het team bereid om afscheid van de Canadees te nemen als Vettel of Alonso beschikbaar is.

Alonso wil maar wat graag terugkeren in de Formule 1 en Vettel wil hoogstwaarschijnlijk langer in de sport actief blijven. Er is ook een stoeltje vrij bij Renault, maar volgens La Gazzetta zien beide oud-wereldkampioenen dat niet zitten. Zij zouden meer vertrouwen hebben in het project van Aston Martin.

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS