Formule 1

Gaat Sebastian Vettel met pensioen? Waar komt dat gerucht nou weer vandaan!?

Uitgegeven door Wim Boekel • 31 juli 2020 20:09 • Print artikel

Tijdens de Grand Prix van Steiermark kwam het gerucht in de wereld dat Sebastian Vettel zijn pensioen zou gaan aankondigen. De geruchten kwamen in de wereld toen de Ferrari-coureur Martin Brundle om een interview vroeg en in de aanloop naar het gesprek de Brit wat liep te zinspelen. Degene die het interview echter keken, kwamen bedrogen uit.

Sebastian_Vettel_portrait F1 Ferrari

“Ik ontmoette Seb in de hoek van de TV-compound”, aldus Brundle tegen het Engelse Autosport. “Hij ging ergens naar toe. We hadden maskers, we waren socially distanced, en hij zei: ‘Laten we een interview doen. Laten we een interview doen’. En ik zei: ‘Oké, laten we dat doen. Waarover wil je praten?’”

“Hij zei: ‘Dat is aan jou’. Ik zei: “Oké, laten we het regelen. Laten we een interview doen’. En dat was het. Toen ik domweg opmerkte dat Crofty (David Croft, red.) het aan Ted (Kravitz, red.), die op de tribune zat, zou doorgeven, mistte hij het helaas. Aangezien we compleet andere paden die we routes hebben bij een Grand Prix zagen we elkaar niet meer en op één of andere reden dacht Crofty dat hij het aan mij moest overlaten.”

“Dus liep ik terug en hoorde iets over Vettel, en ik zei: “Eh, sorry, ik wist niet of je naar Crofty toe zou gaan. Vettel? Ja, eigenlijk vroeg hij mij om een interview’. Natuurlijk werd daarvan iets gemaakt: ‘Sebastian Vettel gaat met pensioen, hij vroeg Brundle om een interview’. Het was niet meer dan dat. Het was mijn eigen domheid, omdat ik opeens live in de lucht was en dat niet had verwacht. Dit laat zien hoe het verhaal tot stand kwam, er was namelijk nergens sprake van. Niets. Zoals zo vaak met deze verhalen, het is niet meer opwindend dan dit. Niets meer en niets minder.”

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS